Diensten

Wij leveren de volgende diensten.

Nieuwbouw en verbouw

Wilt u de ruimte in uw woning beter indelen of wilt u een compleet nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand? Bouw- & aannemersbedrijf Dozeman in Hoogeveen neemt elke verbouwing ter hand, van klein tot groot. Ook de afwerking na de verbouw kunnen wij met ons ervaren team van vakmensen compleet voor u verzorgen, van stukadoorswerk tot schilderwerk.

 

Voorbeelden van verbouw:

  • Nieuwe indeling van ruimtes, bv. door wanden te (ver)plaatsen
  • Ombouwen van slaapkamer tot badkamer
  • Vernieuwen van ramen, deuren en kozijnen
  • Metselen van nieuwe muren
  • Betimmeren van de zolder
  • Verbouw van badkamer, keuken of toilet

Renovatie, restauratie

Is uw oudere woning of bedrijfspand toe aan renovatie, dus een 'modern jasje'? Bouw- & Aannemersbedrijf Dozeman regelt en begeleidt de complete renovatie en voert alle werkzaamheden vakkundig voor u uit.

Wilt u liever uw oude boerderij of karakteristieke stadspand in de traditionele glorie herstellen, dus kiest u voor restauratie? Wij brengen uw oude pand terug in de oorspronkelijke staat, met al het maatwerk dat daarbij komt kijken. Ook een combinatie van renovatie en restauratie is mogelijk.

Onderhoud

Goed en tijdig onderhoud is belangrijk voor het behoud van (de waarde van) uw woning of bedrijfspand. De buitenkant heeft te lijden van weersinvloeden (denk aan lekkage, houtrot, gescheurd metselwerk) en de binnenkant van het dagelijks gebruik (slijtage, schade).

Bij Bouw- & aannemersbedrijf Dozeman kunt u terecht voor kleine en grote onderhoudsklussen en reparaties: bv. het afhangen van een deur, de reparatie van een lekkende dakgoot of rottend hout, het schilderwerk voor uw complete pand (binnen en buiten)… en nog veel meer!

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.